söndag 19 augusti 2007

Voice, tedrickning och bilolyckor.

The Voice igår (:
Hej hopp. Här kommer det en liten hälsning från Uppsala. Har hamnat i samma rum som en störtskön tjej så med mig är det bra. Hoppas ni har det bra, saknar er redan! Vi ses. Det är bara att ringa om det är något, mobilen och jag ska blir bästisar. Kramkalas! (L)

8 kommentarer :

Anonym sa...

Hejsan! Har du kul i skolan? Hoppas du har hittat ett gäng med nya kompisar... Själv var jag lite ensam igår, men hoppas att nån rolig själ ska dyka upp idag. Idag ska jag på en utflyckt! Hm, få se var den leder. när klassföreståndaren bara pratar engelska... :P Ha en bra dag kramar bea

Sara Louise. sa...

Min skola är helt okej. Har hittat några stycken helt okej människor, eller snarare hela klassen är okej. Tror nog att du hittar några trevliga sötnosar att hänga med. Var det roligt på utflykten då? Kram <3<3

Anonym sa...

Nja, roligt och roligt? Vi körde nån namnlek och sen spelade vi kubb, fikade och sen var det något test på hur smart man är: Hur får man in en giraff i ett kylskåp? Hur får man in en elefant i ett kylskåp? Jaa :S Idag ska vi börja på riktigt oh ha engelska och samhälle. Ganska skönt med bara två lektioner idag. Imorn är det nog tre, om ja kommer ihåg rätt. Kram på dig :)

Sara Louise. sa...

Hehe. Okej. Jag lovar att du var smartast på det där testet med giraffen och elefanten. Saknar dig <3<3

jennifer. sa...

Saknar er båda gosebubblor!
Huldis, dig träffade jag ju igår och vi ses imorrn också på bussen hem, men Bea får vi tycka i tröjärmen och dra med oss någon dag!
Bäst var ordet!
SMACK! <3

Anonym sa...

Känns så grymt mysko att inte ses allihopa varje dag. Saknar er allihopa! hoppas alla har det tiptop. love you <3

Anonym sa...

Det känns jättekonstigt att inte vänta på bussen med er som jag brukade göra. Nu står jag där helt själv. Ja, jag vill också träffa er alla, men vad ska jag till uppsala och göra när ni kan komma till stora staden och leka storstadsfjompar med mig, som dom säger i Madagaskar. Hihi... Kram på er allihoppa!

Sara Louise. sa...

Haha..hur vi än gör så blir det ju helknasigt. Men vi ska lösa det! Saknar er alla!! <3<3