fredag 2 mars 2007

Upplands metropol.

Välkommen är det väl man ska säga. Har nyligen bestämt mig för att byta från blogg.se till blogspot istället. Kan inte riktigt säga er varför, men jag behövde väl omväxling. Min föredetta blogg hittar ni här, en webbsida med ett halvårs memoarer eller vad man nu ska säga.
Gårdagen bjöd på mycket mysiga saker. Den började med att jag, Natalie, Jens och Emil åkte till Fyrishov och badade. Vi hade det trevligt, men som sagt ju äldre man blir desto tråkigare blir det att hoppa runt på ett äventyrsbad. Vi stod kanske ut i två och en halv timme, men sen ville vi till donken och äta istället. Så vi tog vägen förbi bastun dit och sen efter en flottig och mycket givande lunch bestämde Natalie att vi skulle till Ikea så att hon skulle kunna handla upp hennes presentkort. Grabbarna gillade såklart inte idéen, utan de skulle promt till Rusta. Fattar inte varför, det är ju bara en tråkig och överskattad skitaffär, men de gick dit i alla fall.
Natalie på Ikea. Glad över att äntligen få spendera lite pengar.
Efter vår lilla tur till Upplands metropol så åkte vi till Josefin för att ha en av våra hederliga filmkvällar. Det var en pina att komma dit på den krokiga lilla vägen, men det var det ju såklart värt.
Väl framme så klämde vi in oss i den lilla stugan som de har på tomten för att kolla på Monty Python and the holy grail, men den skulle ju såklart hänga sig. Så vi fick byta och sen så satt vi där och pressade oss igenom ett antal olika filmer.
The sounds of this small town make my ears hurt. Oh yeah, you caught me. But I caught you on worse.
They say, "You want a war? You've got a war."But who are you fighting for? The tide's out, the ship's run aground. We drown traitors in shallow water...

Inga kommentarer :