tisdag 7 april 2009

Heart shaped bruises.

Helt freaking underbar video. Dans, kyssar och fin musik. Ta dig en titt!

5 kommentarer :

Umma sa...

Det ÄR Conversepjux nedan va? Tycker mig skymta dess logga. Färgen är klockren. Snacka om att bli lycklig varje gång man tittar ner på fossingarna.

Åh. Men det är själva diskandet av mixern som är jobbigt ju. Det är det som tar emot. Lidl har någon färdig variant men misstänker att den innehåller typ 2 kg socker.

Umma sa...

BabystjärtsHitler! Vicken skrattfest! Fan, du lyckas alltid pricka in mina stackars små skrattgener inombords. Vi passar på att vaxa hans pung på samma gång. Bra bra.

Umma sa...

Klok syster du har. Jag kom och tänka på dina skor imorse när jag klädde på mig en grön klänning - Skorna hade passat peeeerfekt till min utstyrsel! :)

Jag är för snål att köpa Chiquitas. Vilken mes jag är va. Och FÄRSKA jordgubbar - Det har jag köpt snordyrt idag. Som säkert smakar vatten. Vad lättpåverkad man är va?

Glad påsk för tusan!

Umma sa...

Och så fick du mig att lägga av ett till ASGRIN. Måla in Hitler i tralloljan jag använde mig av igår vore så jävla klockrent: Den är nämligen svart! :D

Umma sa...

Ytterligare en tankebana till vår Hitlerfest: Att gasa ihjäl gubben är en mycket god idé. Vi sätter en slang långt upp i anus och kopplar den till hans närborrar. Tvångsmatar med fisrik kost och inväntar resultat!

Ps. Ägg är fisframkallande så passa dig i påsk! :)