måndag 9 februari 2009


Den här veckan bloggar jag även på norrteljetidning.se titta in där vet ja!

4 kommentarer :

Anonym sa...

Hu, inte gå och bli sjuk hoppas jag. :( Speciellt inte om du har mycket annat att tänka på. Har du inte lov snart?

Jag har det bra idag. Det går väldigt upp och ned...

Anonym sa...

Vi får nog ta och bilda en klubb som heter något i stil med "Vi som har vita blodkroppar och är lite småsjuka både i näsan och hjärnan-klubben". Det är mycket irriterande att vara småsjuk hela tiden. Har också låg halt av de vita samt torra röda (?). De jävlarna kan väl bara växa till sig?! Vad är det mer för krämpor du har?

Anonym sa...

Det där med att man har svårt att fästa blicken vissa dagar upplever jag också. Har funderat som satan kring VARFÖR det är så vissa dagar och inte alltid? Kommer inte fram till något svar. Kan inte hitta något samband. Jag har för övrigt fått glasögon (förra året) och det lär bero på min misskötsel av kroppen.

Just nu är det mina fötter som spökar mest. Har fått kroniska problem och kan inte gå långt utan att få cpont. Yrsel och flimmer för ögonen händer titt som tätt också. Åh kan det aldrig sluta? Hur känns det att vara FRISK i kroppen. Kan inte minnas.

Anonym sa...

Hur lång tid tog det för dig att välja glasögon? Jag tror jag sprang runt i varenda glasögonaffär i Sthlm och omnejd innan jag var nöjd (Är dock inte 100 % nöjd eftersom jag inte gillar mig själv i glasögon).

Det är en svår grej det där med att tänka på det som varit. Ibland är jag av åsikten att det är bra; det kan gynna ens utveckling att tänka tillbaka på vad man gjort och varför; men ibland skadar det bara. Lätt att fastna i det gamla...

Hoppas du mår bra idag. Snön är på väg sägs det.